×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Financieel adviseur Linda de Mol opgepakt

15.03.2018 -

De belastingadviseur van onder anderen Patricia Paay en Linda de Mol is opgepakt. Hij wordt ervan verdacht dat hij bekende Nederlanders op papier heeft laten emigreren naar belastingparadijzen. Fiscalist Frank B. is zelfs betrokken bij de foundation van Linda de Mol.


Dinsdag deed de Fiod invallen bij zijn woning in Naarden, zijn Amsterdamse kantoor en bij administratiekantoren in Volendam en Utrecht. De Fiod verdenkt B. van het wegsluizen van miljoenen. Ook wordt hij verdacht van het doen van valse aangiften, met gebruikmaking van valse documenten.

Als de cliënten van de man wisten van zijn werkwijze, kunnen zij als medeplichtig worden aangemerkt in het fraudeonderzoek. Volgens Quote reden tot onrust bij veel betrokkenen, waaronder ook een aantal bekende dj's. Ze zouden inmiddels bij hun managers of advocaten geïnformeerd hebben of ze bloot staan aan mogelijke verhoren, invallen of zelfs vervolging.

De fiscaal jurist heeft nog niet gereageerd, hoewel hij naar verluidt weer op vrije voeten is. Ook zijn vrouw wil niets zeggen over haar man.