Filmpremière bij Anky van Grunsven

Anky van Grunsven was zondag gastvrouw voor een heuse filmpremière. Op haar manege in Erp ging de film Bibi & Tina in première. Kinderen keken vanaf strobalen naar de film en popcorn ontbrak uiteraard niet.

De zusjes Sarah en Julia Nauta, bekend van het Junior Songfestival, leenden hun stemmen aan de hoofdpersonages Bibi en Tina. De zusjes Nauta hebben ook diverse Nederlandse liedjes voor de film ingezongen.

Bibi & Tina, naar de gelijknamige animatieserie, is een film over hekserij, romantiek en achtervolgingen te paard. Bibi Blocksberg is een meisje met bijzondere krachten: ze is een heks. Met haar beste vriendin Tina brengt ze de zomervakantie door bij de manege en gaan ze iedere dag paardrijden. De onbetrouwbare Sophia zit achter Tina’s vriendje Alexander aan. Ze probeert hem zelfs zover te krijgen dat hij met haar meegaat naar een kostschool in Engeland. De sluwe zakenman Hans Kakmann doet ondertussen zijn uiterste best om Alexanders vader het veulen Socrates af te troggelen. Door dit alles komt de vriendschap tussen Bibi en Tina op het spel te staan.

Bibi & Tina draait vanaf woensdag in de bioscopen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen