×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Film Lady Gaga maanden uitgesteld

21.12.2017 -

De première van de nieuwste versie van A Star Is Born, waarin Lady Gaga de hoofdrol speelt, is vijf maanden uitgesteld. Het regiedebuut van Bradley Cooper zou op 18 mei 2018 in de bioscopen te zien zijn, maar staat nu gepland voor 5 oktober, meldt filmstudio Warner Bros aan Variety.


De film komt uit rond de start van het awardseizoen, waardoor deze een betere kans heeft om te worden genomineerd. Wel krijgt de film, de vierde remake van het origineel uit 1937, meer concurrentie. In de herfst van 2018 komen ook de films Venom, met Tom Hardy in de hoofdrol, en Bad Times At The El Royale met Chris Hemsworth uit.

A Star Is Born gaat over een jonge actrice die steeds beroemder wordt, terwijl de carrière van haar oudere mentor en geliefde bergafwaarts gaat. Bradley Cooper speelt zelf ook een van de hoofdrollen in de film.