×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Filip en Mathilde vieren porseleinen huwelijk met nieuwe foto’s!

Filip en Mathilde vieren porseleinen huwelijk met nieuwe foto’s!
4.12.2019 -

Koning Filip en koningin Mathilde zijn woensdag twintig jaar getrouwd. Het koninklijk paleis heeft ter ere van dit jubileum twee nieuwe foto's van het Belgische koningspaar vrijgegeven.


Op de foto’s staan Filip en Mathilde onder meer buiten op een bankje, samen met hun twee honden. Ook op de socialmediakanalen van het Belgische koninklijk huis prijken de foto’s. ‘Bedankt voor de warme wensen ter gelegenheid van de 20e huwelijksverjaardag van de koning en de koningin!⁣’ luidt daarbij de tekst.

https://www.instagram.com/p/B5o6kdvF975/?utm_source=ig_web_copy_link

Uit de agenda van het vorstenpaar blijkt dat ze woensdag geen publieke optredens hebben. Afgelopen vrijdag gaven Filip en Mathilde ter gelegenheid van hun jubileum nog een openhartig tv-interview. Daarin vertelden ze dat die twintig jaar om zijn gevlogen en dat ze nog steeds dolgelukkig zijn samen.

Lees ook:

Penoza-acteur Raymond Thiry: ‘Het had heel anders met mij kunnen aflopen’

Lang gekoesterde droom Vivian Reijs in vervulling

Verdrietig nieuws voor André Rieu