×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Filemon Wesselink: ‘ik ben sinds kort weer verliefd’

Filemon Wesselink: ‘ik ben sinds kort weer verliefd’
1.05.2019 -

Filemon Wesselink is sinds kort weer gelukkig in de liefde. Zijn nieuwe vriendin brengt hij meteen naar televisie. Ze krijgt namelijk een rol in het programma Vreemdgaan met Filemon, zo kondigt BNNVARA woensdag aan.


In het programma gaat Filemon op onderzoek uit in de wereld van open relaties, driehoeksverhoudingen en monogamie. Hij deelt zijn bevindingen in elke aflevering met zijn vriendin en hoopt zo een open gesprek met haar te voeren over dit gevoelige onderwerp.

‘Ik ben sinds kort weer verliefd en dan is iedereen monogaam, maar hoe lang duurt zoiets? Is monogamie nog wel een logisch streven anno 2019? Ik ga er vol induiken’, aldus de presentator. Filemon bevraagt onder meer koppels, filosofen en biologen. Ook bezoekt hij een commune in Portugal die leeft met een vorm van ‘vrije liefde’ en komen BN’ers aan het woord over monogamie.

In januari werd bekend dat Filemon en zijn ex Michaela hun relatie na ruim tien jaar hadden beëindigd. De twee hebben samen drie kinderen.