Ferry Doedens vindt rust bij nieuwe liefde

Ferry Doedens heeft een aantal roerige jaren achter de rug. Niet alleen werd de acteur vanwege zijn drugsverslaving ontslagen bij Goede Tijden, Slechte Tijden, ook zag hij na zes gelukkige jaren zijn relatie met Nuno stranden. Maar inmiddels heeft Ferry rust gevonden in zijn leven, en zijn nieuwe liefde Raphael is daar de reden van.

Sinds acht maanden is Ferry Doedens dolgelukkig. Niet alleen heeft de blonde soap-acteur leuk werk, ook in de liefde gaat het hem voor de wind. Met de komst van Raphael Perachi Vieira lijkt Ferry in rustiger vaarwater terecht te zijn gekomen. ‘Hij is heel zorgzaam en we proberen van elkaar echt een betere persoon te maken. Op welke vlakken dat precies is, hou ik natuurlijk voor mezelf, haha! Maar wat ik wel kan zeggen: we hebben allebei natuurlijk onze tekortkomingen, net als alle andere mensen. Maar we proberen elkaar gewoon rustig te houden. Verder zijn we zo veel mogelijk van elkaar aan het genieten. We zijn echt hartstikke blij’, aldus een stralende Ferry.

Op de vraag of Rafael al bij hem is ingetrokken, antwoordt Ferry: ‘Nee, we wonen nog niet samen. Niet omdat ik het rustig aan wil doen, we zijn al acht maanden samen. Maar het is ook lekker om je eigen plek te hebben, toch?’ De twee gaan over anderhalve maand samen op vakantie. Waarnaartoe is nog even de vraag, maar Ferry kijkt er in ieder geval erg naar uit. ‘Het wordt ons tweede reisje. Ik heb nog niet echt de tijd gehad om lang op vakantie te gaan, dus aankomende zomer gaan we daar lekker voor’, besluit hij.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen