Ferry Doedens spreekt stem Disneyfilm in

Ferry Doedens en Marjolijn Touw spreken de hoofdrollen in voor de Nederlandse versie van de nieuwe Disney-film Descendants. Dat maakte Disney Channel donderdag bekend. De film is op zaterdag te zien op het kanaal.

Andere stemmen worden ingesproken door Finn Karels en Rachelle Verdel. De film gaat over prins Ben, de zoon van Belle en het Beest, die de troon bestijgt van het koninkrijk Auradon. Zijn eerste officiële aankondiging is dat de kinderen van het gevangeniseiland waar de beruchtste sprookjesschurken wonen de kans moeten krijgen om in Auradon te gaan wonen.

Mal (de dochter van Maleficent), Evie (de dochter van de Boze Koningin uit Sneeuwwitje), Carlos (zoon van Cruella de Vil) en Jay (de zoon van Jafar) verlaten voor het eerst hun bekende eiland en moeten het proberen te redden in het koninkrijk zelf.

Marjolijn Touw spreekt de rol van Cruella de Vil in. Ferry Doedens doet de stem van Ben, de zoon van Belle en het Beest. Disney Channel is één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 169 landen en in 34 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen