Ferry Doedens

Ferry Doedens over roerige periode: ‘Ik wil er een boek over schrijven’

Ferry Doedens is blij dat hij 2021 achter zich kan laten. De gevallen soapster beleefde een roerige tijd. Wel heeft hij ervan geleerd, hij denkt er zelfs over om anderen te gaan helpen.

Eerder zat Ferry door de coronamaatregelen slecht in zijn vel. De 31-jarige acteur moest vorig jaar twee weken in quarantaine en maakte toen de nodige fouten die tot een ’onwerkbare situatie’ bij Goede Tijden, Slechte Tijden leidden. Het zorgde ervoor dat hij soapdorp Meerdijk noodgedwongen moest verlaten, en dát na twaalf jaar vaste dienst in de rol van Lucas Sanders. Om vervolgens toch brood op de plank te krijgen terwijl heel de wereld stillag, besloot de gevallen soapster een andere weg te bewandelen… Ferry startte een eigen OnlyFans- account, waar achter een betaalmuur expliciete, vaak seksuele, content wordt gedeeld met fans. Het vele commentaar dat Ferry kreeg, is hem niet in de kouwe kleren gaan zitten.

Eén groot proces

‘Het was een jaar van veel leren. Het was één groot proces eigenlijk. Dat klinkt heel dramatisch en zweverig, maar er is natuurlijk veel gebeurd’, blikt Ferry terug op het afgelopen jaar. Spijt heeft hij niet: ‘maar soms denk ik: had ik nou maar andere keuzes gemaakt. Maar dat hebben we allemaal weleens in het leven’, aldus de acteur. Op de vraag of hij er weleens over nadenkt om een boek te schrijven over wat hij heeft meegemaakt, antwoordt Ferry: ‘Misschien ga ik binnenkort met een partij om de tafel om daarover te praten. Er is veel om te vertellen, er is genoeg gebeurd, toch?’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen