Ferry Doedens gaat Lucas missen

Ferry Doedens gaat zijn personage Lucas Sanders missen. Dat laat de acteur weten via Instagram. Ferry verloor zijn vaste rol in Goede Tijden, Slechte Tijden als gevolg van zijn drugsverslaving.

"2015 is een jaar van veel leermomenten", blikt Ferry terug bij een foto van Lucas. "Op mijn bek gegaan en weer opgestaan door eerlijk te durven zijn." De cocaïneverslaving van de acteur kwam afgelopen zomer aan het licht na zijn ontslag. Ferry liet zich opnemen in een kliniek en was in verschillende interviews open over zijn problemen.

"Ik wil iedereen bedanken die me heeft gesteund dit afgelopen jaar!", gaat de acteur verder op Instagram. "Familie, vrienden, fans wat een positieve berichten heb ik allemaal van jullie gekregen en dat heeft me zo ontzettend geholpen! Bedankt voor 2015 en nu vooruit kijken! 2016!!!"

Ferry sluit zijn berichtje af met: P.S ga je missen Luuc. Eind oktober had Ferry zijn laatste draaidag voor Goede tijden, slechte tijden. Donderdag was de laatste aflevering met Lucas op de buis, Ferry's personage vertrok naar Hawaï. Als het aan de acteur ligt, duikt Lucas nog wel eens op in Meerdijk. "Blijf niet te lang weg", schreef Ferry via Twitter aan zijn alter ego. "Chill 'm daar en kom weer eens gedag zeggen."