Ferri Somogyi stopt als dj

GTST-acteur Ferri Somogyi beëindigt zijn dj-carrière. Hij heeft moeite de muziekcarrière te combineren met de verzorging van zijn dochtertje Véda.

‘Ik hang hem aan de wilgen. 8 jaar als dj mogen werken in binnen en buitenland’, schrijft Ferri op Instagram. ‘In droom line-ups mogen staan tussen grote jongens. Ik streep m af. Heb het mee mogen maken. En uiteraard centjes mee kunnen verdienen.’

Ferri’s dochter Véda werd in september vorig jaar geboren. ‘Met mijn dochter in mijn leven is het niet meer leuk en moeilijk te combineren’, legt de acteur uit. ‘Daarnaast is de markt ook verzadigd. Muziekproductie blijf ik doen.’ Ferri zegt zich te blijven focussen op GTST en zijn nieuwe hobby magie. Trucs doet hij onder de naam Ferri Cooper.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik hang hem aan de wilgen. 8 jaar als dj mogen werken in binnen en buitenland. In plaatselijke kroegen, grote clubs, venues als HMH en Ziggodome, bruiloften, boten, stranden, kinderpartijtjes etc. Carribean, Belgie, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Dubai, Noorwegen, Kameroen, Mallorca. In droom lineups mogen staan tussen grote jongens. Ik streep m af. Heb het mee mogen maken. En uiteraard centjes mee kunnen verdienen. Met mijn dochter in mijn leven is het niet meer leuk en moeilijk te combineren. Daarnaast.is de markt ook verzadigd. Muziekproductie blijf ik doen. Focus blijft op @GTST en #magic (nieuwe hobby) @ferricooper Mochten jullie me toch willen boeken als dj, voor bijzondere aanvragen zou ik weleens een uitzondering kunnen maken;)

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) op