×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Fergie vraagt officieel scheiding aan’

‘Fergie vraagt officieel scheiding aan’
1.06.2019 -

Twee jaar nadat zangeres Fergie en haar man acteur Josh Duhamel uit elkaar gingen, vragen de twee officieel een scheiding aan.


Al in 2017 maakte het stel bekend uit elkaar te zijn gegaan. Dat ging in goed overleg, vertelde Fergie toen. ‘Met liefde en respect voor elkaar hebben we eerder dit jaar besloten om uit elkaar te gaan. Om ons gezin de gelegenheid te geven zich aan te passen, hebben we het nog privé gehouden voordat we er mee naar buiten zouden komen. Wij zullen elkaar en het gezin altijd blijven ondersteunen.’

Josh is inmiddels al een tijdje openlijk aan het daten. Zo werd afgelopen juli bekend dat zijn relatie met Elza Gonzalez na vijf maanden op de klippen was gelopen.

Fergie, 44, en Josh, 46, waren sinds 2009 getrouwd. Ze hebben samen één zoontje: de 5-jarige Axl.