×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Feest op Chateau Meiland: ‘Nu zijn we pas echt compleet’

Feest op Chateau Meiland: ‘Nu zijn we pas echt compleet’
15.08.2019 -

Het is vandaag groot feest op Chateau Meiland. Erica Renkema, de stille kracht achter Chateau Meiland, heeft haar naam namelijk veranderd naar Meiland. Dat laat Martien vandaag weten.


‘Vanaf vandaag verandert Erica haar naam Renkema in Meiland. En zo hoort het ook! Nu zijn we pas echt compleet’, aldus een trotse Martien. Ook dochter Maxime plaatst het nieuws op haar Instagram.

Erica en Martien zijn eerder dit jaar voor de derde keer getrouwd. Het stel bleek ondanks zijn coming-out en hun eerdere scheiding toch niet zonder elkaar te kunnen. Van een seksuele relatie is echter geen sprake, zo vertelde Erica onlangs aan Weekend. ‘We consumeren onze liefde voor elkaar nu op een andere manier. Wat Martien en ik met elkaar hebben, overstijgt het seksuele. Ik taal er eerlijk gezegd niet naar. Het lijkt wel alsof mijn lichaam die afdeling even op slot heeft gezet.’