×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fatima blij dat ‘pornohacker’ is opgepakt

17.04.2018 -

Fatima Moreira de Melo is opgelucht dat de man die computers van tientallen vrouwen hackte op zoek naar naaktfoto's en video's is opgepakt.


Op de computer van VVD'er Mitchell van der K. zijn foto's van onder meer de ex-hockeyinternational en de bekende vlogster Laura Ponticorvo gevonden, meldde een ochtend.

'Het nieuws dat ik slachtoffer ben geweest van dezelfde hacker als Laura Ponticorvo lijkt gelukkig heftiger dan het is', schrijft Fatima op Twitter. 'Hij had foto's van mij op zijn computer(s), maar die stonden ook al openbaar op mijn twitter. Hij heeft wel wat geprobeerd, maar is er óf niet in geslaagd om in mijn account te komen, óf hij kon niks sappigs vinden'.

Van der K., die in het dagelijks leven tekstschrijver is, is gearresteerd door de politie en inmiddels aangeklaagd voor computervredebreuk. Hij neust volgens de verdenking al jarenlang in computers van vrouwen op zoek naar seksueel getint beeldmateriaal. De VVD heeft hem inmiddels geroyeerd.