×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fassbender en Vikander op honeymoon in Italië

25.10.2017 -

Michael Fassbender en Alicia Vikander zijn aan hun huwelijksreis begonnen. Foto's van de twee in Italië werden op de website van E! News gepubliceerd. Het acteurskoppel is naar verluidt half oktober met elkaar getrouwd op Ibiza.


De reis begon in de stad Bologna waar fotografen het stel op de plaat zetten terwijl ze uit eten waren. Kort daarna plaatste de dochter van een bed and breakfast-eigenaresse in Verona een foto op Instagram van het koppel met haar moeder.

Vanaf begin oktober gingen er al geruchten dat de 40-jarige Assassin's Creed-ster en de 29-jarige Oscarwinnares een bruiloft aan het voorbereiden waren op Ibiza. De twee werden omringd door familie en vrienden op het eiland gezien en droegen beiden een ring aan de vinger.