×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fans worden gek: Harry Styles kondigt muziek aan via televisiereclame

25.03.2017 -

Het is een bijzondere dag voor One Direction-fans. Niet alleen Liam Payne staat vanavond in de spotlights, ook Harry Styles kwam met een onverwachte aankondiging. Hij plaatste ineens overal witte vlakken op zijn social media-kanalen en er verscheen een reclame voor nieuwe muziek.


Daarin is een doorweekte Harry te zien die een deur opent. Daarna wordt er ingezoomd op zijn ogen en verschijnt de datum 7 april in beeld. Eerder deze week lekte al uit dat zijn eerste solosingle die datum uit zou komen, maar deze televisiereclame kwam voor de fans onverwacht.

Op social media worden de One Direction-fans al helemaal wild vanwege de video. Er was al enige ophef nadat de krullenbol de witte vlakken plaatste. Deze methode gebruikte hij namelijk ook om de drie covers die hij sierde voor het blad Another Man te laten zien. De fans wisten dus dat er iets zou komen. 

Harry is niet het eerste lid van One Direction die solomuziek uitbrengt. Zayn Malik, die uit de band stapte, kwam als eerste in zijn eentje met muziek. Niall Horan en Louis Tomlinson hebben ook allebei al een nummer uitgebracht tijdens de pauze van de band.