×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fans nemen afscheid van Cranberries-zangeres

22.01.2018 -

Duizenden fans hebben afgelopen weekend in de Ierse stad Limerick afscheid genomen van Dolores O’Riordan. De 46-jarige zangeres van The Cranberries overleed maandag in een hotel in Londen.


Rouwende fans stonden ondanks de regen lange tijd in de rij om de St. Joseph’s Chruch binnen te komen waar de herdenkingsdienst werd gehouden. Ze kregen de mogelijkheid om langs de open kist te lopen en de laatste eer te bewijzen. 

O’Riordans moeder en haar zes broers en zussen waren ook bij de dienst aanwezig, waar zachtjes nummers van de zangeres ten gehore werden gebracht. Naast de kist stond een eerbetoon van haar bandleden met bloemen en de tekst: ‘Het nummer is geëindigd, maar de herinneringen blijven’.

O’Riordan wordt dinsdag in besloten kring begraven in Limerick. Het zal vermoedelijk nog een tijd duren voordat duidelijk is wat de exacte doodsoorzaak is. Wel liet de politie al weten dat de Ierse zangeres niet onder verdachte omstandigheden is overleden.