×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fans kunnen binnenkort Jeroen van der Boom appen

25.05.2018 -

Wie dit najaar naar een theaterconcert van Jeroen van der Boom gaat, krijgt een bijzonder presentje: het mobiele nummer van de Topper. Jeroen hoopt dat zijn publiek hem verzoeknummers gaat appen, doet hij uit de doeken in het AD.


'Er is veel interactie met het publiek. Ze mogen me alles vragen', zegt Jeroen over zijn nieuwe theatertournee, die hij in oktober aftrapt. 'Ze mogen me zelfs appen welk liedje ze willen horen. Ik heb op 1850 bruiloften gespeeld in mijn leven. Dus dat zou betekenen dat ik van elk bekend liedje minimaal het refrein zou moeten kunnen spelen. Die uitdaging ga ik aan. Ik geef het publiek mijn nummer en dan mogen ze me liedjes appen in de pauze'.

Voordat Jeroen zijn 06-nummer deelt met zijn fans, staat hij de komende dagen in de Johan Cruijff ArenA met De Toppers. Deze editie van Toppers in Concert is een bijzondere voor Jeroen, hij viert zijn tienjarig jubileum bij de glittergroep. 'Het gaat nooit vervelen', biecht Jeroen op. 'Ik vind het misschien wel het mooiste wat ik ieder jaar mag doen. Een continue guilty pleasure'.