×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fans Gers Pardoel bekogeld in Belgische tram

19.03.2018 -

Fans van Gers Pardoel zijn dit weekend aangevallen na een concert van de rapper in Antwerpen, meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Een tram die concertbezoekers terug moest brengen naar het stadscentrum, werd volgens passagiers beschoten. Er vielen geen gewonden.


De politie doet momenteel onderzoek naar het incident. Voorlopig is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Twee grote ruiten en een deur zijn gebarsten, maar de politie vond geen kogels. De kans is aanwezig dat de tram bekogeld is met stenen.

'Na twee haltes klonken er plots enkele harde knallen. ‘Bambambam..bam!’ Ik viel van de schrik op de grond', vertelt een van de getuigen. 'Andere mensen doken weg op hun zitplaats. Vlak boven ons hoofd waren er barsten in de grote zijruiten van de tram. Drie ramen waren gebarsten rond een soort kogelgat'.

De Nederlandse rapper Gers Pardoel trad zaterdag op in de Lotto Arena, een grote concerthal in Antwerpen. De laatste jaren focust Gers zich vooral op België, waar hij meer succes heeft dan in Nederland.