×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Famke Louise en Ronnie Flex inderdaad een stel

Famke Louise en Ronnie Flex inderdaad een stel
15.12.2018 -

Famke Louise heeft eindelijk bevestigd dat zij en Ronnie Flex een stelletje zijn.


Famke Louise deed dat vrijdagavond in RTL Late Night met Twan Huys. De clip van het kerstnummer Alleen Door Jou, van Famke en Ronnie Flex, werd vrijdagavond gelanceerd en daarom uitvoerig besproken in de talkshow. Met name de kus van de twee aan het einde van de video stond centraal.

'Dit is eerlijk?', vroeg Patty Brard, die ook aan tafel zat, aan Famke. 'Dit is eerlijk', zei de jonge zangeres. 'En supergelukkig natuurlijk?', vroeg Patty vervolgens. 'Ja', was het korte, maar duidelijke antwoord.

Eind oktober werden de geruchten van een relatie tussen Famke en Ronnie Flex de wereld in geholpen met een intieme Instagram-post van de zangeres. Toen deed ze er, onder meer in de radioshow van 3FM-dj Frank van der Lende, nog vaag over.