×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Familiekiekjes sieren kerstkaarten Spaanse royals

Familiekiekjes sieren kerstkaarten Spaanse royals
14.12.2019 -

De Spaanse koning Felipe en zijn ouders hebben de kerstkaarten verstuurd. Felipe en zijn vrouw Letitia kozen voor een familiekiekje met hun dochters Leonor en Sofía. Koning-emeritus Juan Carlos en zijn echtgenote Sofía prijken samen op hun kaart.


Felipe, Letizia, Leonor en Sofía wensen de ontvangers in zowel het Spaans als het Engels fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Voor de kaart, die vrijdag door het hof werd gedeeld, is gekozen voor een foto van het bezoek dat het gezin in oktober bracht aan de noordelijke Spaanse gemeente Asiegu. Het koninklijk gezin brengt “met veel genegenheid, onze beste wensen” over, valt te lezen in een handgeschreven boodschap. Felipe, Letizia en hun dochters ondertekenden de kaart.

Juan Carlos en zijn vrouw zijn korter van stof. Zij brengen hun beste wensen alleen over in het Spaans en zetten enkel hun naam en ‘2020’ op het voorgedrukte kaartje.