×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Familie waakt bij sterfbed Joe Jackson

27.06.2018 -

Familieleden hebben zich verzameld rond het ziekenhuisbed van Joe Jackson. De gezondheid van de 88-jarige vader van Michael Jackson gaat hard achteruit.


Joe zou met de dag zwakker worden en zijn familie houdt er rekening mee dat hij niet lang meer zal leven. 'Het is nu wachten, het eind kan elk moment daar zijn', aldus een bron aan TMZ. Het was de bedoeling dat de Jackson-patriarch de laatste dagen van zijn leven thuis in Las Vegas zou zijn.

De oude Jackson is al een poosje ziek en kampt met een ongeneeslijke vorm van kanker. Het gaat al maanden niet goed met zijn gezondheid, maar twee weken ging het snel bergafwaarts. Joe zou zijn familie eerder hebben verboden hem te bezoeken in het ziekenhuis, omdat hij niet wilde dat zij hem in zo'n fragiele staat zien.