×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Familie reageert op situatie Samantha de Jong

17.01.2018 -

De familie van Samantha de Jong heeft gereageerd op de situatie van de afgelopen dagen. In een verklaring verstrekt aan RTL Boulevard geven zij toelichting op de gebeurtenissen.


'Samantha is op 12 januari jl. thuis bewusteloos aangetroffen. Zij is daarop direct afgevoerd naar het ziekenhuis, waar is geconstateerd dat er sprake was van overmatig drugsgebruik. Samantha verkeert nu in redelijk goede gezondheid en zet haar herstel voort in een gespecialiseerde kliniek. De kinderen worden opgevangen door hun vader Michael en de familie.

We snappen dat er veel vragen zijn, maar voor Samantha’s verdere herstel zal buiten deze verklaring om geen verdere informatie worden gegeven. Het eerste en enige belang van de familie is om Samantha in alle rust te laten herstellen. Dat is ook Samantha’s wens. Dat kan alleen als ook de omstandigheden rond haar verblijf en haar persoon en de familie rustig zijn. Daarom vragen we iedereen met klem, fans en pers, om Samantha, Michael, de kinderen en de familie nu rust te gunnen.

Tenslotte willen Samantha en de familie iedereen bedanken die steun heeft betuigd', luidt de reactie van de familie van Barbie tegenover RTL Boulevard.

Barbie werd vrijdagochtend met gillende sirenes naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de melding bij het alarmnummer was er sprake van grote spoed. Maandag werd duidelijk dat het om overmatig drugsgebruik ging en inmiddels is de realityster overgebracht naar een zorginstelling waar zij zal werken aan haar herstel.