Familie George en Amal Clooney dolgelukkig met tweeling

De schoonouders van George Clooney zijn dolgelukkig met hun twee nieuwe kleinkinderen. De moeder van Amal Clooney, Bara, en haar vader Ramzi Alamuddin vertelden tegen persbureau AFP dat moeder en kinderen het goed maken.

'We zijn dolgelukkig', aldus Bara die in Londen was bij de versbakken ouders. De vader van Amal reageerde vanuit Beirut: 'Ze zijn allemaal gezond. Ik ben heel erg blij voor ze'. Hij voegde eraan toe dat hij denkt dat George en Amal Clooney 'geweldige ouders zullen zijn'.

Amal Clooney is dinsdag bevallen van een tweeling. De kinderen hebben de namen Ella en Alexander gekregen, zo liet een woordvoerder van de acteur weten aan diverse media. Volgens de woordvoerder moet George nog wel een beetje bijkomen van de bevalling: 'George is bedwelmd en moet binnen een paar dagen weer de oude zijn.'

De 56-jarige George, die lang gold als een van ’s werelds meest begeerde vrijgezellen, trouwde in september 2014 met Amal Alamuddin. In februari werd na vele geruchten bevestigd dat de mensenrechtenadvocate in verwachting was.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen