×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Familie dolblij voor kersverse moeder Janet Jackson

4.01.2017 -

Janet Jackson is dinsdag bevallen van zoontje Eissa. De kersverse moeder en haar man Wissam kunnen hun geluk niet op, net als de rest van de Jackson-familie.


De 50-jarige zangeres beviel eerder op de dag van baby Eissa. Zus Latoya feliciteerde haar jongste zus op Twitter: 'Wat spannend. Jan en Wissam zijn net ouders geworden van een prachtige zoon. Gefeliciteerd!'

Ook de jongste zoon van Janets broer Tito, TJ, stond op Twitter stil bij de geboorte van zijn neefje. De 3T-zanger bleek daarbij alleen niet zo goed in namen: hij spelde zowel die van Janets echtgenoot Wissam El Mana als de naam van de jongste spruit van de familie verkeerd. 'Gefeliciteerd tante. Zo, zo blij voor jou en Wissan. Geniet van elke minuut met je grootste hit Elissa.' De zanger voegde daar de hashtag #ouderschapishetbeste aan toe.