Familie Beckham viert trouwdag Victoria en David

Feest in huize Beckham. Vandaag zijn Victoria en David 18 jaar getrouwd. Dat vieren het echtpaar en hun zoon Cruz op Instagram.

'Pap en mam, ik kan niet geloven dat het al 18 jaar geleden is, dus fijne trouwdag! Ik hou zoveel van jullie en ik wil dat jullie weten dat jullie de beste ouders van de hele wereld zijn', schrijft de jongste zoon van het stel bij een foto van zijn ouders tijdens het jawoord. 

Victoria deelt ook een kiekje van de ceremonie, waar babyzoon Brooklyn ook bij opstaat. 'Ik hou van je', schrijft zij er alleen bij voor haar echtgenoot. 

David deelt een heel ander kiekje van een nieuwjaarsfeestje. De twee droegen meerdere malen matchende kleding en in 1999 waren dit leren outfits. 'Wow, we hebben dit echt gedaan', schrijft de voormalig voetballer. 'Fijne trouwdag voor een geweldige echtgenote, moeder en zakenvrouw.'

David en Victoria trouwden op 4 juli 1999. Ze leerden elkaar kennen in 1997 na een wedstrijd van Manchester United, waar David toen voetbalde. Op 24 januari 1998 ging hij op zijn knieën. Samen hebben ze vier kinderen, zoons Brooklyn, Romeo en Cruz en dochter Harper. 

 

I love you Kisses x

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen