×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Familie Beckham herenigd voor kerstdagen

18.12.2017 -

De feestdagen voor de Beckhams kunnen nu al niet meer stuk. Voor het eerst sinds maanden is de Engelse celeb-familie weer compleet. Oudste zoon Brooklyn is tijdelijk terug uit zijn woonplaats New York en daarmee is moeder Victoria meer dan gelukkig, zo laat ze weten via Instagram.


Bij een foto waarop de vier Beckham telgen te zien zijn, schreef de trotse moeder: "Ik ben zo blij! Al mijn kindjes zijn samen! Brooklyn is weer thuis en ik houd van jullie allemaal; Romeo, Cruz en Harper!"

Brooklyn verliet het ouderlijk huis in Londen eerder dit jaar om fotografie te studeren aan de Parsons School of Design in New York. Dat hij het moeilijk heeft zonder zijn twee jongere broertjes Romeo en Cruz en zusje Harper, laat hij regelmatig via social media weten. Zo postte hij onlangs een filmpje waarin Harper te zien is, met daarbij de tekst: 'Ik mis deze kleine zo ontzettend'.

Brooklyns vriendin Chloe Moretz is niet mee naar Londen en dus moeten de twee tortelduifjes het stellen met contact via FaceTime of Skype. Beide plaatsten een foto op hun Instagram, waarop ze bellend met elkaar te zien zijn. "Chloe Moretz, ik hou van jou", zette Brooklyn bij zijn foto.