×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Familie Amy Winehouse baalt van documentaire

27.04.2015 -

De familie van Amy Winehouse kan zich absoluut niet vinden in de documentaire die onlangs gemaakt is over hun dochter en die tijdens het filmfestival van Cannes in première gaat. In een verklaring aan People laat de familie weten dat de film genaamd Amy 'niet in balans' en 'misleidend' is.


De familie wil zich dan ook distantiëren van de film. Waar ze de meeste moeite mee hebben, is de suggestie van regisseur Asif Kapadia dat de familie Amy niet steunde toen ze hen zo nodig had. "Er zitten veel onwaarheden in", luidt het statement. "De film bestaat vooral uit verklaringen van een aantal collega's en medewerkers van Amy, maar veel van deze mensen hadden niks meer met Amy te maken aan het einde van haar leven."

De vader van Amy, Mitch, liet dit weekend in een interview weten dat hij 'misselijk' werd van de documentaire. Amy overleed in juli 2011 op 27-jarige leeftijd aan een alcoholvergiftiging.