×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Extra veiligheidsmaatregelen rond Clooney-tweeling

Extra veiligheidsmaatregelen rond Clooney-tweeling
24.05.2019 -

George en Amal Clooney hebben maatregelen genomen om de veiligheid van hun bijna tweejarige tweeling te garanderen. Aanleiding is de zaak tegen ISIS waar Amal momenteel aan werkt.


De acteur vertelt in een podcast van The Hollywood Reporter dat het stel dagelijks bezig is met de veiligheid van Ella en Alexander. ‘We willen niet dat onze kinderen doelwit worden, dus we moeten dat aandacht geven.’ Alhoewel hij het mensenrechtenwerk van zijn vrouw steunt, zegt George het weleens te missen om gewoon met zijn kinderen door Central Park in New York te kunnen lopen.

De zaak waar Amal aan werkt, draait om de vervolging van ISIS-leden wegens seksuele misdaden. Vorige maand maande zij de leden van de Veiligheidsraad van de VN al om maatregelen door te voeren. ‘Jullie zijn het verschuldigd aan duizenden vrouwen en meisjes die moeten aanzien dat ISIS-leden hun baarden afscheren en weer naar het normale leven terugkeren, terwijl hun slachtoffers dat nooit meer kunnen.’