Brad Pitt en Jennifer Aniston

Exen Brad Pitt en Jennifer Aniston vieren awardzege samen backstage

Brad Pitt en Jennifer Aniston vielen zondag bij de uitreiking van de SAG Awards in Los Angeles allebei in de prijzen. Foto's waarop de exen elkaar backstage feliciteerden werden massaal gedeeld op social media.

Pitt mocht als eerste het podium betreden, om de prijs voor beste mannelijke bijrol op te halen voor zijn werk in film Once Upon A Time… In Hollywood. Niet lang daarna kwam Aniston als winnaar uit de bus in de categorie beste actrice in een dramaserie, voor The Morning Show. Pitt was op dat moment nog backstage waar hij de pers te woord had gestaan over zijn award. Onder meer The Hollywood Reporter deelde beelden waarop te zien was hoe Pitt stopte voor een videoscherm om te zien hoe zijn ex-vrouw haar award in ontvangst nam.

Aniston en Pitt waren van 2000 tot 2005 getrouwd. Beide acteurs hertrouwden: Pitt met Angelina Jolie, met wie hij zes kinderen deelt, en Aniston met Justin Theroux. Inmiddels zijn ze beiden weer vrijgezel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Uhm, excuse me… EXCUSE ME?! Highlight of this awards season right here! 😱😍 #COSMOCelebs #SAGAwards #BradPitt #JenniferAniston

Een bericht gedeeld door COSMOPOLITAN SA (@cosmopolitansa) op

Lees ook:

Wesley Sneijder richt zijn pijlen nu op Nikkie Plessen

Silvia van Barneveld: ‘Ik dacht dat mijn leven voorbij zou zijn zonder Raymond’

Openhartige Bibian Mentel: ‘Hopelijk overleef ik 2020’