Exclusief: Geert Hoes stelt nieuwe vriendin voor

Terwijl half Nederland zeker dacht te weten dat Geert Hoes iets moois deelde met zijn musicalcollega Daphne Flint, blijkt de vork heel anders in de steel te zitten. De knappe acteur heeft sinds anderhalve maand namelijk een vriendin, die hij al kent vanuit zijn jeugd in Boxtel. In Weekend stelt hij haar voor….

De acteur heeft sinds anderhalve maand een vriendin! De donkerharige schone luistert naar de naam Suzanne (28) en is een voormalig fotomodel. De twee kennen elkaar al van jongs af aan uit het Brabantse Boxtel, maar pas dit voorjaar sprong de vonk over. “Ik heb het tot nu toe geheim gehouden, maar nu mag iedereen het weten: Suzanne en ik zijn hartstikke verliefd op elkaar. Het voelt ontzettend vertrouwd om samen met haar te zijn. Misschien ook wel omdat we elkaar al lang kennen. Het grappige is dat ik zelfs haar familie al uit mijn jeugd ken. Ook wat dat betreft is het helemaal perfect”, vertelt een dolgelukkige Geert.

Dat het wat Geert betreft menens is met zijn liefde voor Suzanne blijkt wel uit het feit dat hij haar al aan zijn kleine Robijn (4) heeft voorgesteld. “Suzanne kan goed opschieten met de kleine, wat natuurlijk van groot belang is. En ook met Manuela gaat het hartstikke goed. Zij weet wat ik voor Suus voel en ze is blij voor mij. Ja, ik heb gewoon ongelooflijk veel mazzel met al die lieve mensen om me heen.”

Lees meer in de Weekend van deze week!