Ex wil alimentatie van Big Bang-ster

Ryan Sweeting wil alimentatie van zijn ex, Big Bang-ster Kaley Cuoco. Hoeveel geld hij maandelijks wil ontvangen is niet duidelijk.

De tennisser diende vorige week zijn reactie in op de echtscheiding die de actrice op 25 september aanvroeg. Dat blijkt uit rechtbankpapieren die E! News heeft ingezien. Volgens Ryan is 25 september de datum van hun breuk en niet 3 september, zoals Kaley had aangegeven in haar aanvraag. Verder wil hij dat de Big Bang Theory-ster de kosten van zijn advocaat betaalt, terwijl Kaley had aangegeven dat ze deze kosten zouden delen. Dit is volgens haar bepaald door de overeenkomst die ze beide voorafgaand aan hun huwelijk hebben ondertekend.

Kaley, die Penny speelt in de populaire sitcom, verdient 1 miljoen dollar per aflevering. Onlangs ging ze via Instagram in op geruchten dat haar liefde voor haar tegenspeler Johnny Galecki (Leonard) achter haar breuk met Ryan zou zitten. "Sorry voor de teleurstelling, maar er zijn geen geheime relaties aan de gang. Ik en Johnny Galecki zijn gewoon de beste vrienden, jullie zullen het met Leonard en Penny moeten doen!"