Ex-vrouw Usher eist voogdij na ongeluk

De ex-vrouw van Usher eist de volledige voogdij over haar zoontjes. TMZ meldt dat Tameka Foster om een spoedhoorzitting later deze week heeft gevraagd, om haar kinderen bij de zanger weg te halen. Volgens haar is Usher er niet in geslaagd een veilige omgeving voor de twee kleintjes te creëren. Hun oudste zoon werd maandag opgenomen in het ziekenhuis.

De 5-jarige Usher Raymond V kwam met zijn arm vast te zitten in een afvoerbuis van het zwembad bij Ushers huis. Hij werd na enige tijd bevrijd en in allerijl naar het ziekenhuis gebracht, waar hij op de intensive care ligt. De zanger was op het moment van het ongeval niet bij zijn kinderen, een tante hield toezicht. Usher heeft de voogdij over zijn jongens, terwijl Tameka slechts beperkte voogdijrechten heeft.

Usher te makkelijk

Tameka grijpt nu haar kans om de rollen om te draaien. Zij claimt dat haar ex zijn ouderlijke plicht heeft verzaakt door de zorg voor de kinderen over te laten aan anderen. Tameka klaagde al eerder over de tante die er maandag bij was, omdat deze vrouw een keer een stalker het huis waar Usher en de kinderen verbleven, zou hebben binnengelaten. Ook vindt ze de volgens haar te zware lijfelijke straffen van de tante een doorn in het oog.

Vorig jaar overleed Kyle (11), zoon van Tameka uit een eerdere relatie, aan de gevolgen van een ongeluk met een jetski.