×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-vrouw Martijn Krabbé is zwanger

Ex-vrouw Martijn Krabbé is zwanger
3.07.2017 -

Amanda Kolen-Beekman, de ex van Martijn Krabbé, is in verwachting. Haar vader Kees Beekman bevestigt tegenover een landelijk blad dat zijn dochter en haar nieuwe man Harrie Kolen een kindje verwachten. 'Onze dochter is nu voorbij de vierde maand. We kunnen ons geluk niet op', zegt Amanda's vader.


'We zijn enorm blij dat alles goed gaat met moeder en kind. Iedereen mag het nu wel weten dat ons kleinkind geboren gaat worden. Het is een wens voor ze die in vervulling gaat.'

Amanda en Harrie trouwden in augustus 2015 in Waalre. Een jaar eerder kreeg Amanda een miskraam. Ze verloor na een zwangerschap van 24 weken haar kindje, een meisje dat de naam Jane kreeg. Met Martijn Krabbé, met wie ze twintig jaar samen was, kreeg Amanda vier kinderen: Bickel (16), Michelle (12), Jasmijn (10) en Achilles (9). Daarvan woont Bickel doordeweeks in Amsterdam bij zijn vader.