×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-vriendin van Diddy (47) overleden

Ex-vriendin van Diddy (47) overleden
16.11.2018 -

Model en actrice Kim Porter is overleden. De 47-jarige ex van rapper Diddy zou zijn overleden aan een hartstilstand. De politie zou volgens bronnen rond het middaguur een telefoontje met een noodoproep hebben gehad. Het model zou al wekenlang last hebben gehad van een longontsteking.


De woordvoerder van Sean 'Diddy' Combs heeft de media gevraagd om privacy na de dood van zijn ex Kim Porter. De rapper heeft drie kinderen met Kim, die donderdag op 47-jarige leeftijd overleed.

Diddy bevestigde de dood van Kim via zijn zegsvrouw, en vroeg de media 'de families' met rust te laten. Kim en Sean kregen iets in 1994. De rapper adopteerde haar zoon Quincy (nu 27) en samen kregen ze nog een zoon, Christian (20). De twee hadden daarna jarenlang een knipperlichtrelatie en kregen in 2006 een tweeling, dochters D'Lila en Jessie. Het jaar erop gingen ze voor het laatst uit elkaar.