×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-vriend van Paris Hilton wil verlovingsring terug

Ex-vriend van Paris Hilton wil verlovingsring terug
20.11.2018 -

Paris Hilton moet haar verlovingsring binnenkort waarschijnlijk inleveren. Chris Zylka wil de peperdure ring terug nu hun relatie over is, weet TMZ.


De The Leftovers-acteur vroeg Paris tijdens een wintersportvakantie in Aspen in januari ten huwelijk. De ring die hij daarbij tevoorschijn toverde bleek 2 miljoen dollar (1,7 miljoen euro) waard en kostte vier maanden om te maken. De sieradenmaker liet toentertijd weten in de ring 20-karaats diamanten te hebben verwerkt.

Paris zou degene zijn die een punt achter de relatie heeft gezet. Ze deelde maandag een foto op Instagram waarop ze als Marilyn Monroe poseert. Bij het plaatje schreef ze: 'Ik geloof dat alles gebeurt om een reden. Mensen veranderen zodat je ze los kunt laten. Dingen gaan mis zodat je het waardeert als het wel goed loopt. Je gelooft leugens zodat je uiteindelijk leert dat je alleen jezelf kunt vertrouwen. En soms lopen goede dingen stuk zodat betere zaken samen kunnen komen.'