×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-vriend George Michael vecht testament aan

Ex-vriend George Michael vecht testament aan
12.06.2019 -

Fadi Fawaz, de ex-vriend van George Michael, is nog altijd woedend over het feit dat de zanger hem geen cent heeft nagelaten uit zijn miljoenenerfenis. Volgens bronnen wil hij het testament aanvechten om zo toch aanspraak te maken op een deel van het fortuin van George.


George, die eind december 2016 overleed, liet zijn geld na aan anderen, tot verdriet van Fadi. ‘Vanaf het moment dat hij overleed, meende Fadi recht te hebben op een deel van de erfenis. Hij stond perplex toen bleek dat hij niets kreeg en verzet zich nu hevig tegen de familie van George,’vertelt een bron aan The Mirror. Zo weigert hij het voormalige huis van de zanger in Londen te verlaten. Ondanks meerdere aanmaningen lijkt Fadi geenszins van plan om te vertrekken, tot ergernis van de familie.

‘Hij doet ontzettend moeilijk en heeft de laatste 18 maanden alle brieven van het juridisch team van de familie genegeerd. Hij vindt dat hij ook een som geld verdient, omdat hij George in de laatste maanden van zijn leven heeft bijgestaan. Het zou allemaal een stuk minder pijnlijk voor alle partijen zijn als Fawaz zijn boeltje pakt en vertrekt, maar dat is vooralsnog niet erg waarschijnlijk.’