Ex van CSI-ster wil geld zien

De ex van Gary Dourdan eist nog steeds geld van de voormalig CSI-ster voor het breken van haar neus. TMZ concludeert uit rechtbankdocumenten dat Nicole Cannizzaro zich ervan wil verzekeren dat ze niet achter het net vist nu hij recent persoonlijke failliet is gegaan.

Gary moet zijn ex Cannizzaro ruim drie jaar lang maandelijks 12.500 dollar, omgerekend 11.580 euro, letselschade betalen voor de klappen die hij haar in 2012 uitdeelde. Om er zeker van te zijn dat ze het geld daadwerkelijk krijgt, heeft ze zich gewend tot de rechtbank die gaat over het faillissement. Ze hoopt daarmee dat haar letselschadevergoeding stand blijf houden en niet wordt kwijtgescholden met de rest van zijn onbetaalde rekeningen.
Gary Dourdan viel zijn ex begin 2012 aan toen ze kennelijk tegen zijn zin met zijn kind aan het winkelen was. Eenmaal thuisgekomen gaf Dourdan haar nog een paar flinke klappen in het gezicht en sleurde hij haar over de vloer door het huis heen. Uiteindelijk belde een buurman de politie en toen die arriveerde, werd Dourdan gear