Ex Sylvie: na twee minuten in bed

Guillaume Zarka is uit de school geklapt over zijn ex Sylvie van der Vaart. De Franse zakenman heeft uit de doeken gedaan hoe hij de voormalige voetbalvrouw in bed kreeg en op dat moment haar naam niet eens wist.

Na de scheiding van Rafael van der Vaart sprong Sylvie (35) in de armen van de twee jaar jongere Guillaume. Ze ontmoetten elkaar in een restaurant in Parijs, waar Sylvie met toenmalig boezemvriendin Sabia – de huidige vriendin van Rafael – tequila dronk en knuffelde. De Fransman had hier een zakelijke bijeenkomst, schrijft Bild op basis van het tijdschrift Closer. "Ik vond Sylvie heel mooi en vrouwelijk, maar ik kon haar niet meteen aanspreken vanwege die afspraak."

Bij toeval zagen de twee elkaar een dag later weer in een discotheek. "Ineens zag ik haar staan. Alleen! Ze kwam naar me toe en wat zal ik er verder over zeggen… Twee minuten later hadden we de club verlaten en zijn we naar mijn huis gegaan. We belandden met elkaar in bed. Ik wist haar naam niet, zij die van mij ook niet. Voor ons was het op dat moment duidelijk: dit is een onenightstand."

Leeg en eenzaam

Maar het werd toch iets meer, namelijk een relatie van vier maanden. "We belden elkaar elke dag en ze was bijna elke week minstens drie dagen bij mij in Parijs. Sylvie houdt ervan om te worden verleid. Ze is een echte vrouw."

Zoals bekend, is het intussen over tussen de presentatrice en de steenrijke ondernemer. "Als je een fles hebt die halfleeg is, kun je hem omdraaien maar hij blijft halfleeg. Sylvie is leeg en eenzaam. Ze heeft niemand."