Sonja Bakker en Barry

Ex Sonja Bakker in hoger beroep tegen veroordeling mishandeling

De ex-verloofde van Sonja Bakker, Barry Suijdam, gaat in hoger beroep tegen zijn veroordeling voor mishandeling. Dat bevestigt een woordvoerder van het gerechtshof Amsterdam aan Shownieuws.

Barry werd vorige maand veroordeeld tot twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf en een taakstraf van zestig uur voor het mishandelen van de dieetgoeroe. “Hij heeft zijn levensgezel aan armen en haar naar zich toegetrokken. Ook heeft hij haar meerdere malen geslagen”, vertelde een woordvoerder van de rechtbank eerder.

Agressietherapie

Begin januari vertelde Barry exclusief aan Weekend er na de relatiecrisis alles aan te doen om het goed te maken met zijn Sonja: hij zou in agressietherapie zijn gegaan en dat werkte goed. Het stel woonde zelfs weer samen in Sonja’s huis op Ibiza. “We zijn van plan te blijven tot de scholen weer opengaan”, liet de dieetgoeroe toen weten. “Als ik de beelden zie van die rellen in Nederland, lijkt dit me een goede keuze. In Nederland lijkt het wel burgeroorlog. Mijn hart gaat uit naar alle ondernemers die getroffen worden. Je bijt al op een houtje en dan wordt ook nog eens je winkel geplunderd.” Toch bleek dat ook het Spaanse eiland hun relatie niet kon redden: Barry was alleen teruggevlogen naar Nederland. Sonja kwam enkele dagen later terug.