Olcay Gulsen

Ex-schoonmoeder van Olcay Gulsen moet van rechter met meer bewijs komen over megalening

De rechtbank van Amsterdam heeft bepaald dat de ex-schoonmoeder van Olcay Gulsen meer bewijzen moet leveren in de zaak die ze tegen de presentatrice heeft aangespannen. De rechtbank laat de zaak op 27 juli 2022 weer voor de rechter komen.

Olcay’s ex-schoonmoeder beweert dat ze de presentatrice in 2015 tot tweemaal toe en bedrag van 50.000 euro heeft geleend toen haar bedrijf SuperTrash in financieel zwaar weer zat. De modeketen werd in 2018 failliet verklaard.

Eind juni stonden Olcay en haar ex-schoonmoeder al tegenover elkaar in de rechtbank. Bram Mous, de advocaat van de ex-schoonmoeder, zei toen dat er mondelinge afspraken zijn gemaakt over een terugbetalingsregeling, maar dat de vrouw daar nog altijd niets van heeft teruggezien. De advocaat stelde dat de wederpartij dat anders ziet en dat er zelfs nooit gesproken is over een regeling en er ook geen overeenkomst zou liggen. Mous zei dat Gulsen niet kan onderbouwen onder welke voorwaarden ze het geld dan wel heeft gekregen.

‘Niets van waar’

Volgens Olcay is daar niets van waar. Zij meldde via Instagram aan Yvonne Coldeweijer dat zij juist geld aan haar ex had geleend en dat ze het geld via zijn moeder terugbetaald heeft gekregen.