×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-minnaar Joke Bruijs vermist

14.12.2016 -

Dick Peschar werd sinds maandag vermist. Tricky Dicky, zoals hij wordt genoemd, is momenteel verwikkeld in een fraudezaak. De 58-jarige zakenman was ooit de minnaar van Joke Bruijs.


De 58-jarige zakenman Dick Peschar is twee dagen spoorloos geweest nadat hij een bezoek bracht aan een Amsterdams restaurant. Zijn vriendin Lisa Henneman was bang dat hij zou zijn ontvoerd door criminelen, aangezien zijn auto leeg werd teruggevonden aan een Amsterdamse gracht. Peschar is momenteel verwikkeld in een grootschalige fraudezaak.

Woensdagmiddag werd bekend dat de zakenman weer boven water was. Aan Quote vertelde hij te zijn ontvoerd door een groep Albanezen.

Peschar beleefde ooit een amoureuze affaire met Joke Bruijs, in de tijd dat ze nog met Gerard Cox was. Het verhaal gaat de zanger zijn hit De Laaielichter schreef uit wraak nadat hij achter die affaire was gekomen.