×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Ex-manager Britney Spears achter doodsbedreigingen’

‘Ex-manager Britney Spears achter doodsbedreigingen’
9.05.2019 -

De familie van Britney Spears is ervan overtuigd dat haar ex-manager Sam Lufti de persoon is die verantwoordelijk is voor de zogenaamde #FreeBritney 'beweging', die in gang werd gebracht nadat bekend werd dat de zangeres zich liet opnemen in een kliniek om te werken aan haar mentale gezondheid.


De beweging #FreeBritney zou staan voor het feit dat de ‘princess of pop’ gedwongen opgenomen zou zijn, in plaats van uit vrije wil. Dit zou haar opgelegd zijn door haar ouders, beweren haar fans. De zangeres sprak al deze geruchten tegen in een video die ze postte op Instagram, maar ook daarbij hadden haar volgers zo hun twijfels.

Lufti, die woensdag een straatverbod opgelegd kreeg omdat hij de zangeres herhaaldelijk heeft lastiggevallen, zou ook doodsbedreigingen hebben geuit richting haar familie. ‘Als je alles bij elkaar optelt en verbanden legt tussen bepaalde zaken, is het vrij duidelijk dat Sam degene is die dit allemaal in gang heeft gezet,’ vertelt een insider aan Page Six.

Ook zou de man Britney’s moeder Lynne ge-sms’t en gebeld hebben en haar geld geboden hebben om Britney’s financiële belangen over te nemen van haar vader Jamie, die de zaken van zijn dochter beheerde nadat zij in 2008 mentaal instortte.