×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-man Mel B: ze heeft al ons geld opgenomen

Ex-man Mel B: ze heeft al ons geld opgenomen
21.12.2018 -

Stephen Belafonte heeft geen blad voor de mond genomen tijdens een interview met Dylan Howard voor diens podcast All Rise. De ex-man van Mel B beweert dat de Spice Girl tonnen aan geld heeft opgenomen nadat ze hun gezamenlijke bankrekeningen afsloot en creditcards blokkeerde. Belafonte is er ziedend over.


'Ik ging op 31 maart 2017 naar de bank om wat geld te halen, omdat ik min of meer dakloos was. Daar werd mij verteld dat Mel een maand eerder alles had opgenomen. Alle aandelen had ze ook elders ondergebracht. Ik voelde me verslagen,' aldus Stephen. 'Nu heb ik geen geld en roept zij tegen iedereen die het maar wil horen dat ik een monster ben dat haar sloeg. Om dit allemaal te doorstaan moet je stevig in je schoenen staan, want het is niet niks wat ze beweert over mij.'

De Spice Girl vroeg in maart 2017 de scheiding aan van Belafonte en meende dat hij een seksuele relatie had met de nanny van de kinderen, zonder dat zij daar vanaf wist. Stephen zei op zijn beurt dat Mel verslaafd was aan coke, alcohol en seks. Ook vochten ze publiekelijk om de voogdij van hun dochter Madison, die kortgeleden door de rechter aan hen beide is toegewezen, mits Mel elke week haar drugstesten met succes doorstaat.