×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex Janet Jackson zet liefdesboodschap online

14.04.2017 -

Wissam Al Mana betuigt zijn ex Janet Jackson online de liefde. ''Voor de mooiste persoon ter wereld. Bedankt voor je goddelijke liefde, je eeuwige steun en voor je vriendschap", schrijft de steenrijke zakenman uit Qatar op zijn website waarop hij een foto heeft geplaatst van de zangeres die hem in januari een zoon schonk.


''Ik hou zoveel van je. Als Allah het wil, blijven we tot in de eeuwigheid samen", schrijft hij verder onder het kopje Love. Op de voorpagina van zijn website citeert hij uit de Koran.

Vorig weekend werd bekend dat Janet Jackson en haar echtgenoot uit elkaar zijn. Hun huwelijk hield vijf jaar stand. De vijftigjarige zangeres beviel op 3 januari van hun zoon Eissa. Volgens Us Magazine liep de relatie kort na de bevalling op de klippen door culturele verschillen. Janet Jackson is opgegroeid als Jehova's getuige en Wissam is moslim.