×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex David Bowie in tranen

12.01.2016 -

De ex-vrouw van David Bowie, Angie Bowie, heeft vol verdriet gereageerd op de dood van haar voormalige partner. Kort nadat ze het nieuws vernam barstte ze voor de camera's van het realityprogramma Celebrity Big Brother in tranen uit.


Op beelden van een preview van de uitzending van dinsdag is te zien hoe Angie in de zogeheten dagboekkamer in eerste instantie vlak reageerde op David's dood. "Ik heb hem al zoveel jaren niet meer gezien, dus kan ik er geen groot drama van maken. Het voelt voor mij als een einde van een tijdperk. Ik ben intens verdrietig." Vervolgens kreeg Angie het te kwaad waarna ze snikkend haar hoofd in haar handen verborg. "Stardust is niet meer."

Angie neemt sinds vorige week deel aan Celebrity Big Brother. Ze was maandag nog lange tijd onwetend over David's dood omdat de deelnemers geen contact met de buitenwereld mogen hebben. Ze werd uiteindelijk buiten het zicht van de camera's op de hoogte gebracht. Angie en David waren tien jaar getrouwd en kregen samen een zoon.