Ex David Bowie in tranen

De ex-vrouw van David Bowie, Angie Bowie, heeft vol verdriet gereageerd op de dood van haar voormalige partner. Kort nadat ze het nieuws vernam barstte ze voor de camera's van het realityprogramma Celebrity Big Brother in tranen uit.

Op beelden van een preview van de uitzending van dinsdag is te zien hoe Angie in de zogeheten dagboekkamer in eerste instantie vlak reageerde op David's dood. "Ik heb hem al zoveel jaren niet meer gezien, dus kan ik er geen groot drama van maken. Het voelt voor mij als een einde van een tijdperk. Ik ben intens verdrietig." Vervolgens kreeg Angie het te kwaad waarna ze snikkend haar hoofd in haar handen verborg. "Stardust is niet meer."

Angie neemt sinds vorige week deel aan Celebrity Big Brother. Ze was maandag nog lange tijd onwetend over David's dood omdat de deelnemers geen contact met de buitenwereld mogen hebben. Ze werd uiteindelijk buiten het zicht van de camera's op de hoogte gebracht. Angie en David waren tien jaar getrouwd en kregen samen een zoon.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen