×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ewan McGregor midden in vechtscheiding

Ewan McGregor midden in vechtscheiding
3.10.2018 -

De vechtscheiding tussen Ewan McGregor en Eve Mavrakis, de vrouw met wie hij 22 jaar getrouwd was, verloopt allesbehalve soepel. De acteur vindt dat hij veel te veel alimentatie betaalt aan haar, waar zij op haar beurt juist nog meer geld wil zien.


In juridische documenten die E! in handen kreeg, staat dat Ewan vrijwillig bijdraagt aan het levensonderhoud van Eve en hun minderjarige kinderen Jamyan (16), Esther (16) en Anouk (7), omdat hem wettelijk niet is opgedragen geld af te dragen. De voormalig geliefden ruziën nu over de hoogte van dat bedrag, omdat Eve zegt niet rond te kunnen komen van zijn maandelijkse bijdrage, waar Ewan meent dat hij meer betaalt dan nodig zou moeten zijn.

De twee startten hun scheiding in januari, nadat hun huwelijk strandde in mei 2017. De reden hiervan was dat Ewan een affaire aanging met zijn Fargo-tegenspeelster Mary Elizabeth Winstead, die hiervoor eveneens haar relatie beëindigde.

McGregor wil graag gedeelde voogdij over hun drie jongste kinderen, waar Mavrakis gaat voor eenzijdig voogdijschap met bezoekrecht voor Ewan. Hun oudste dochter Clara is 22 jaar en dus volwassen.