×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eva Mendes 7 maanden zwanger

9.07.2014 -

Eva Mendes en Ryan Gosling worden binnenkort voor het eerst papa en mama. Een insider vertelt dat de actrice al zeven maanden in verwachting is.


"Ze is al een tijdje helemaal klaar voor het moederschap. En dat ze dit met Ryan mag beleven, is als een droom die werkelijkheid wordt", aldus de ingewijde, die ook aan OK! Magazine verklapt dat Mendes wel wil trouwen voor de geboorte.
Er gingen eerder ook al eens geruchten dat Eva zwanger zou zijn, maar dat ontkende ze toen. De actrice en Ryan leerden elkaar in 2011 kennen, sindsdien is het ook al twee keer even uit geweest tussen de twee. Maar Ryan zou nu vastbesloten zijn om bij zijn vriendin te blijven. "Hij is zelf opgegroeid zonder vader. Dus hij heeft altijd gezegd dat hij er voor zijn eigen kinderen zou zijn. Dit is het helemaal voor hem."