×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eva Jinek scoort beter dan bij afscheid NPO

Eva Jinek scoort beter dan bij afscheid NPO
4.01.2020 -

Met ruim 1,7 miljoen kijkers is Eva Jinek goed begonnen aan haar avontuur bij RTL. Ze scoorde zelfs beter dan met haar afscheidsshow op NPO 1. Op 27 september nam de presentatrice vorig jaar afscheid met 1,22 miljoen kijkers.


De eerste uitzending van Jinek bij de publieke omroep was op 8 september 2013 goed voor 175.000 kijkers. In de jaren daarna steeg het kijkersaantal gestaag.

Jinek scoort met haar debuut van vrijdag veel beter dan haar voorgangers op RTL. Beau ging op 2 september op RTL 4 van start met 650.000 kijkers. Daarmee scoorde Beau van Erven Dorens met zijn talkshow beter dan zijn voorgangers Twan Huys en Art Rooijakkers, die met hun eerste uitzending respectievelijk met 522.000 (RTL Late Night) en 354.000 (Zomer Met Art) kijkers trokken.