×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eva Green snapt ophef over haar borsten niet

Eva Green snapt ophef over haar borsten niet
5.08.2014 -

Eva Green snapt niets van de ophef om de filmposter van Sin City: A Dame To Kill For. Deze werd in juni aangepast omdat haar borsten te duidelijk zichtbaar waren volgens de Amerikaanse raad die films classificeert.


De badjas die haar personage Ava Lord aanheeft is minder doorschijnend in de nieuwe versie van de poster, maar Eva zelf snapt niet waarom. "Je ziet niets!", zegt ze in reactie tegen E! News. "Ik heb een pistool in mijn handen op de poster en daar zegt niemand iets over, het gaat allemaal over mijn tieten?"

Na de poster leverde ook de trailer voor de film gefronste wenkbrauwen op. Omroep ABC weigerde het promotiefilmpje zelfs uit te zenden omdat Eva's personage "naakt lijkt te zijn". Des te meer reden om de film te gaan zien, zegt Eva. "Het is ook in 3-D. Vermaak jezelf!"

De film met ook Bruce Willis, Jessica Alba, Rosario Dawson en Lady Gaga verschijnt eind deze maand in de bioscoop.