×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Euvgenia Parakhina blij met uiterlijk: ‘Voor mij geen botox’

Euvgenia Parakhina blij met uiterlijk: ‘Voor mij geen botox’
13.12.2019 -

Euvgenia Parakhina ziet in de showbizz veel collega’s die naar de botox grijpen, of kiezen voor nóg drastischer maatregelen: een schoonheidsoperatie. ’Dat is niets voor mij, ik heb niet die stress dat ik er slecht uitzie', vertelt de danseres aan Weekend.


Euvgenia Parakhina is, met de 50 in zicht, niet bang om ouder te worden. Het jurylid van So You Think You Can Dance en Dancing With The Stars kan zich er niet druk om maken. ‘Van leeftijd heb ik altijd gezegd: dat zijn cijfers. Het gaat om hoe je je voelt, en ik voel me jong, fit en prima’, vertelt Euvgenia. ‘Dat ik al bijna 50 word doet me weinig. Ik leef gewoon op mijn eigen manier.’ Euvgena werkt veel, en dan vooral fysiek. Ze denkt dan ook dat dat de reden is dat ze zich zo fit voelt. ‘Ik werk veel samen met jonge dansers, die houden je ook jong. Als ik soms met vriendinnen praat, benaderen zij dat soort dingen heel anders. Voor mijn vriendinnen uit Rusland is bij wijze van spreken het eind van hun leven al bijna in zicht, want hun kinderen zijn al groot en ze hebben al kleinkinderen. Maar ik ben een jonge moeder met een kind van vijf, ik moet hem nog van alles meegeven. Ik breng en haal hem naar school, we gaan naar de muziekschool; alles moet nog gaan gebeuren in zijn leven.’

Euvgenia komt in de showbizz veel collega’s tegen die met regelmaat een bezoekje brengen aan hun cosmetische arts. Zelf ziet zij een chirurgische ingreep of botox niet zitten. ‘Ik heb het niet gedaan tot nu toe, want ik durf het gewoon niet’, vertelt ze. ‘En bovendien zie ik het áltijd als mensen het doen. Je ziet het in het voorhoofd, of ze hebben iets aan hun neus gedaan, of iets onder de ogen. Dus als ik het doe, gaan mensen het ook bij mij zien. Dan is het onnatuurlijk, en ben ík het niet meer.’ Het feit dat veel vrouwen om haar heen wél naar de botox grijpen vindt zij prima. ‘Als het hun meer zelfvertrouwen geeft, dan moeten ze het doen. Sommigen zien er wel wat beter uit, hun gezicht is bijvoorbeeld wat strakker. Als zij zich er zelf goed bij voelen, dan is het prima.’ Helemaal uitsluiten dat ze zelf in de toekomst ooit iets aan zichzelf zou laten doen, doet de danseres niet. ‘Zeg nooit nooit. Misschien, als ik 70 ben, maar op dit moment ben ik nog niet zo ver’, knipoogt Euvgenia.

Lees ook:

Karin Bloemen voor het eerst oma geworden!

Kelly Weekers en John Ewbank hebben babynieuws!

Krijgt Monique Westenberg een teken van boven?